Aanpassing bezorgdagen

Aanpassing bezorgdagen

Door de gedeeltelijke lockdown maatregelen hebben we te maken met veranderende orderstromen en ordergroottes. Wij zijn gelukkig goed in staat om deze veranderingen op te vangen.

Wel merken we dat de bezorgroutes zoals we deze gewend zijn te rijden, nu verre van optimaal zijn. Het gevolg is dat we veel meer kilometers gemiddeld rijden per order dan in ‘normale’ omstandigheden, terwijl we juist naar een reductie streven om de CO2 uitstoot te verminderen.

Voor ons reden om, net als in de voorgaande lockdown periode, onze logistieke planning te herzien. Vandaar dat we uw order een dag eerder of een dag later kunnen uitleveren dan u van ons gewend bent.
Waar mogelijk zullen we zo veel mogelijk informeren over de wijzigingen van bezorgdag. We hopen op jullie begrip en medewerking voor deze situatie.
Dus heb je een bestelling, plaats deze dan zo snel mogelijk, zodat we deze mee kunnen nemen met onze planningsoptimalisatie.

Recente nieuwsberichten

Fulltime servicemonteur

Fulltime servicemonteur

Wie zoeken we? Wegens verdere groei binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar een fulltime Servicemonteur Koffiemachines.   Wat ga je doen? Als...