Kerstgeschenken

Verras je medewerkers of klanten met Kerst en tover een grote glimlach op het gezicht. Voor iedere zakelijke relatie of klant is een passend geschenk te vinden of een tegoedbon voor kado naar eigen keuze.

All I want for Christmas

De decembermaand, een mooi moment voor een blijk van waardering aan je medewerkers of klanten kun je doen met een eindejaarsgeschenk. We hebben in diverse thema’s, diverse prijzen en uit diverse artikelen de mooiste pakketten samengesteld. Feyenpak (Big Smile Group) is al jaren onze trouwe leverancier van de kerstgeschenken. Zij laten veel producten produceren onder eigen receptuur bij ambachtelijke, kundige en gepassioneerde ondernemers. Want een mooie verpakking is belangrijk, maar uiteindelijk gaat het er toch vooral om wat erin zit.

Keuzekado

Een geschikt cadeau voor iedereen? Laat je medewerker zijn of haar eigen perfecte eindejaarsgeschenk uitkiezen met Keuzekado. Met Keuzekado ontvangen je medewerkers een inlogcode verpakt in een mooie verpakking (of via e-mail), waarmee zij zelf kunnen kiezen uit trendy cadeaus, spannende belevenissen, kerstpakketten, goede doelen en leuke cadeaukaarten.

Wijnkado

Heerlijke wijnen in flessen met een boodschap, leuk om te geven en leuk om te ontvangen. Bekijk ons brede aanbod aan wijnen. Ook is het mogelijk om vanaf  50 stuks de flessen te etiketteren met een eigen ontworpen etiket en boodschap.

Levering

Wij kunnen je bestelling leveren op 1 adres, maar wij kunnen ook de verzending (op basis van een aangeleverde verzendlijst) verzorgen naar je medewerkers of relaties.

Klant worden?

Wil je toegang tot alle functies op Feyen.shop en kunnen profiteren van onze service? Vraag dan snel een account bij ons aan!