Toebehoren

Een kopje koffie of thee maak je compleet met toebehoren, zoals schoonmaakmiddelen voor je automaat, bekertjes, suiker, melk of roerstaafjes. Maar er is meer aan toebehoren waarvoor je bij ons terecht kan. Ook leveren wij toebehoren op maat. Er is veel mogelijk qua ontwerp. Wij denken graag mee in jullie wensen. 

Suiker

Om je drankje zoet(er) te maken hebben wij verschillende soorten suiker en zoetstoffen in ons assortiment.

Koffiemelk

Om je kopje koffie extra romig te maken hebben wij een divers aanbod aan creamers en koffiemelk. Voor zowel 1-kops koffie, als toppings voor de machine.

Toebehoren Pickwick

Uitgelichte producten

Toebehoren Tea of Life

Uitgelichte producten

Overige toebehoren

Belangrijk onderdelen van een goede kop koffie zijn de toebehoren. Bekijk ons volledige aanbod in de Feyen.shop. Ook leveren wij toebehoren op maat. Er is veel mogelijk qua ontwerp. Wij denken graag mee in jullie wensen. 

Koffie & toebehoren op maat

Een lekkere kop koffie in je eigen huisstijl

Je eigen logo op jullie koffiezak? Hoe mooi is dat? Een extra stukje professionaliteit voor de uitstraling van jullie bedrijf of organisatie. Hierbij heb je de mogelijkheid tot het maken van duurzame keuzes in materiaal en in het product. 

Er is veel mogelijk qua ontwerp. Wij denken graag mee in jullie wensen, dan delen wij ook onze eigen ervaringen en kunnen we voorbeelden laten zien.

Klant worden?

Als klant van Feyen bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop. Je assortiment op maat, je voorkeurslijst en je bestelhistorie staan altijd voor je klaar.