Koffie, thee & toebehoren

Over smaak valt te twisten

We bieden als koffie groothandel een ruim assortiment koffie, thee, toebehoren én onafhankelijk advies voor de totale koffievoorziening. Maak met ons altijd de juiste keuze en schenk heerlijke koffie aan je gasten, je medewerkers en aan jezelf. 

Ons uitgebreide assortiment van eerlijke koffiemerken en eerlijke thee bestaat uit het portfolio van ons eigen koffielabel 1899 en de beschikbare Douwe Egberts koffie- en theeproducten, beide voor de zakelijke markt. Uiteraard zijn wij specialist in de invulling van je koffiewens en kunnen wij elke gewenste oplossing bieden als het gaat om apparatuur, koffie en toebehoren. Onze eigen technische dienst zorgt voor een zorgeloze koffievoorziening. 

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om samen met een van onze adviseurs de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken, neem gerust contact met ons op om de juiste keuze uit de verschillende concepten te maken. 

Koffie & toebehoren op maat

Een lekkere kop koffie in je eigen huisstijl

Je eigen logo op jullie koffiezak, kartonnen bekertjes of portieverpakkingen van bijvoorbeeld suikercreamer of koekjes? Hoe mooi is dat? Een extra stukje professionaliteit voor de uitstraling van jullie bedrijf of organisatie. Hierbij heb je de mogelijkheid tot het maken van duurzame keuzes in materiaal en in het product. 

Er is veel mogelijk qua ontwerp. Wij denken graag mee in jullie wensen, dan delen wij ook onze eigen ervaringen en kunnen we voorbeelden laten zien.