Sint- & Kerstgeschenken

Header afbeelding Sint- & Kerstgeschenken

Nog minder dan 100 dagen voordat het kerstmis is. En de pepernoten kun je inmiddels niet meer missen als je door de supermarkt loopt. Tijd om na te denken hoe je dit tweede bijzondere (corona)jaar wilt afsluiten richting je medewerkers en je relaties. Wij denken graag met je mee.

Sinterklaas,

wie kent hem niet…

Het was een jaar waarin we moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen nodig hadden. Waarin we samen zoet voor elkaar moesten zijn. En wie zoet is, krijgt lekkers. Het Sinterklaasfeest is een mooi Hollands feest, waarbij je je attente kant kunnen laten zien aan medewerkers of relaties.

Een anoniem gedichtje als hart onder de riem of lekkers om iemand te bedanken. Een klein gebaar, met een groots gevoel. Wij hebben een gevarieerd aanbod in mogelijkheden en prijs.

Bekijk hier ons volledige Sinterklaas-assortiment

 

Kerst

Wij hebben ruim 45 jaar ervaringen met het ontwikkelen, samenstellen en leveren aan gerenommeerde bedrijven in Nederland. Kerst, een mooi moment om je medewerkers en/of relaties met een heerlijk gevuld pakket te verrassen. Wij hebben ruim 45 jaar ervaringen met het ontwikkelen, samenstellen en leveren van kerstpakketten aan gerenommeerde bedrijven in Nederland. Kijk eens rond in ons brede assortiment.

Kerstpakketten
Of je nou op zoek bent naar een bijzondere attentie voor een gewaardeerde klant, een pakket om je trots uit te stralen naar je medewerkers of een pakket om je relaties te bedanken voor de fijne samenwerking en vertrouwen? Wij geven je graag lekkere en leuke suggesties en denken graag met je mee in een pakket op maat.

Bekijk hier ons volledige Kerst-assortiment

 

Keuzekado

Met slechts een paar muisklikken kiest iedereen zijn eigen perfecte eindejaarsgeschenk. Je geeft je medewerkers namelijk niet zomaar een (eindejaars)geschenk, maar een geschenk dat ze zelf mogen kiezen. Zo geef jij elke collega het perfecte eindejaarsgeschenk waar ze echt blij van worden.

Met Keuzekado ontvangen je medewerkers of collega’s een inlogcode verpakt in een mooie verpakking (of via de mail) waarmee zij zelf kunnen kiezen uit trendy cadeaus, spannende belevenissen, kerstpakketten, goede doelen en leuke cadeaukaarten.

Bekijk hier ons volledige Keuzekado-assortiment

Wijnen

Heerlijke wijnen in flessen met een boodschap, leuk om te geven en te ontvangen. Kijk bij ons brede aanbod aan wijnen en boodschappen. Ook is het mogelijk om vanaf 50 stuks de flessen te etiketteren met een eigen ontworpen etiket en boodschap.

Bekijk hier ons volledige Wijn-assortiment

Recente nieuwsberichten

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief september 2021

Hier kun je onze nieuwsbrief van september 2021 lezen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen in je inbox? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Altijd up...

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief september 2021

Hier kun je onze nieuwsbrief van september 2021 lezen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen in je inbox? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Altijd up...

Nieuwsbrief juni 2021

Nieuwsbrief juni 2021

Hier kun je onze nieuwsbrief van juni 2021 lezen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen in je inbox? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Altijd up to...