Watercoolers

Het voordeel van watercoolers is dat je ze heel flexibel op veel plekken in je organisatie kunt neerzetten, zonder dat er een waterleiding nodig is. Zo kun je op vrijwel iedere plek in je organisatie je medewerkers en bezoekers fris gekoeld water laten drinken. 

Watercoolers

Interesse in 1 van onderstaande automaten?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uitgelichte watercoolers

Toebehoren watercooler

Interesse in 1 van onderstaande producten?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uitgelichte producten

Waarom Anl’eau?

Een gezonde leefstijl

Het grootste gedeelte van ons lichaam bestaat uit water, zo’n 70 tot 75%. Water is voor ons lichaam naast voedsel een onmisbare brandstof. Met Anl’eau haal je het Drentse water in je organisatie voor op je watercooler. Het water wordt gewonnen uit een kunstmatige artesische bron, welke zich bevindt in het Hondsrug UNESCO Global Geopark.
Het voordeel van watercoolers is dat je ze heel flexibel op veel plekken in je organisatie kan neerzetten, zonder dat er een waterleiding nodig is. Zo kun je op vrijwel iedere plek in je organisatie je collega’s en bezoekers fris gekoeld water laten drinken.

Service & onderhoud

Je watercooler of leidingwaterkoeler heeft naast zijn dagelijkse onderhoud ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig om de kwaliteit van het water te waarborgen. Deze kunnen wij voor je verzorgen.