Assortiment

De beste A-merk producten voor jou

Wij bieden een zeer divers en groot assortiment aan food en non-food artikelen. Ons pakket bestaat uit een verzameling van geselecteerde A-merk leveranciers. Van de koffie en thee van Douwe Egberts tot de schoonmaakmiddelen van Diversey. Een compleet pakket voor je bedrijfskantine.

Routebezorging

Voorraadbeheer en -bezorging in 1

Koffie, suiker, koffiemelk, bekers, roerstaafjes, thee en soep, je kunt op het werk geen dag zonder. Bij Routebezorging hoef je je hier geen zorgen over te maken. Op een periodiek vast moment komt één van onze operators bij je langs. Wij zorgen ervoor dat de voorraad altijd voldoende is! Vanuit de auto worden artikelen weer aangevuld. Voor Routebezorging rekenen we geen kosten. We spreken vooraf af welk productpakket jullie willen. Routebezorging is te combineren met het schoonmaak en onderhoud van jullie koffiemachine(s), dit noemen we Comfort operating

Vers groente en fruit

Bekijk ons gehele assortiment

Als je meer wilt zien dan alleen uitgelichte producten en productcategorieën en de actuele prijs wilt bekijken, vraag dan een account aan voor onze online webshop.