Koffiemerken

Wij zijn al jaren full service dealer van Douwe Egberts en Fairtrade Rombouts koffie. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar en duurzaam zijn en waar we achter staan. Als koffiegroothandel uit Coevorden staan wij al jaren bekend als kwalitatief goede koffie leverancier. Vanuit deze jarenlange ervaring als koffiegroothandel in Nederland hebben wij met deze kennis ons eigen koffielabel 1899 ontwikkeld, met een divers aanbod van melanges en toebehoren. Uiteraard kiezen wij ook voor ons eigen merk voor eerlijke koffie. Scroll voor een compleet overzicht van koffiemerken die wij leveren naar beneden. 

1899

Het jaartal waarin het allemaal begon voor Feyen hebben we gekozen als merknaam voor ons eigen full service koffielabel, 1899. We hebben bijna 125 jaar ervaring als landelijke facilitaire dienstverlener met passie en expertise in maatwerkoplossingen voor koffie en koffiemachines! Vanuit deze jarenlange ervaring en met deze kennis hebben wij ons eigen koffielabel 1899 ontwikkeld, met een divers aanbod van melanges en toebehoren. Wij zetten ons tijdens de productie van de 1899 koffie in om onze prestaties te verbeteren in gebieden waar we milieu-impact of sociale impact hebben. Daarom zijn bijvoorbeeld al onze 1899 koffiemelanges Fairtrade gebrand door Rombouts en worden sommige melanges ook lokaal gebrand en verpakt in een sociale onderneming. Maak met 1899 koffie altijd de juiste keuze en schenk eerlijke koffie aan je gasten, medewerkers en aan jezelf.

Uitgelichte producten

Douwe Egberts

Wij zijn al decennialang full servicepartner van Douwe Egberts Professional. Douwe Egberts wordt gedreven door de passie voor koffie, de zorg voor mensen en het respect voor het milieu. Jacobs Douwe Egberts heeft een groot scala aan koffiemelanges en bijpassende professionele koffiezetapparaten. Zo vind je precies een koffiesmaak en koffiemachine die past bij jouw organisatie. 

Uitgelichte producten

Rombouts

Rombouts is koffiebrander sinds 1896 en biedt duurzame koffies met Fairtade en BIO certificering. Daarnaast produceren zij ook 100% biologisch geteelde koffie. Uniek van Rombouts zijn de 123 Spresso koffiepads, door Rombouts samengesteld op basis van uitgelezen koffiesoorten.  Koffiebranderij Rombouts mag zich Hofleverancier van België noemen. Laat je verrassen door deze eerlijke koffie uit België.

Uitgelichte producten

Kanis en Gunnik

De filterkoffie van Kanis en Gunnik is gemaakt van de beste verse koffiebonen en verpakt in handzame traditionele koffieblikken met voordelige kwaliteit in de koffiebranderij in Nederland.

Uitgelichte producten

Nescafé

Nescafé Espresso of Instant koffie is een merk oploskoffie van het Zwitserse bedrijf Nestlé. De koffie in poedervorm werd voor het eerst gemaakt in 1938. De ontwikkeling ervan heeft zeven jaar geduurd en heeft geresulteerd in een smaakvol en gevarieerd assortiment.

Uitgelichte producten

L'Or

Een kopje L’OR koffie is een unieke ervaring: een moment van puur genieten door de rijke smaak en het intense aroma van 100% Arabica bonen. Ze hebben een ruim assortiment aan smaken in de vorm van capsules en bonenkoffie.

Uitgelichte producten

Feyen.shop

Als klant van groothandel Feyen bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop. Je assortiment op maat, je voorkeurslijst en je bestelhistorie staan altijd voor je klaar.