Koffiemerken

Feyen staat al jaren bekend als kwalitatief goede koffieleverancier en full service dealer van de koffiemerken Douwe Egberts en Rombouts koffie. Stuk voor stuk koffiemerken die zeer betrouwbaar en duurzaam zijn en waar we achter staan. Vanuit deze jarenlange ervaring als koffiespecialist in Nederland hebben wij met deze kennis ons eigen koffiemerk 1899 ontwikkeld, met een divers aanbod van koffiemelanges en koffie toebehoren. Uiteraard kiezen wij ook voor ons eigen koffiemerk voor eerlijke koffie. Scroll voor een compleet overzicht van alle merken koffie die wij leveren naar beneden. 

1899 Koffie

1899, het jaartal waarin het allemaal begon voor Feyen hebben we gekozen als merknaam voor ons eigen full service koffielabel, 1899. We hebben 125 jaar ervaring als landelijke facilitaire dienstverlener met passie en expertise in maatwerkoplossingen voor koffie en koffiemachines! Vanuit deze jarenlange ervaring en kennis hebben wij ons eigen koffielabel 1899 ontwikkeld, met een compleet aanbod van melanges en toebehoren. Wij zetten ons tijdens de productie van de 1899 koffie in om onze prestaties te verbeteren in gebieden waar we milieu-impact of sociale impact hebben. Daarom zijn bijvoorbeeld al onze 1899 koffiemelanges Fairtrade gebrand door nv Koffie F. Rombouts en worden de ambachtelijke melanges lokaal gebrand en verpakt in een sociale onderneming. Maak met 1899 koffie altijd de juiste keuze en schenk eerlijke koffie aan je gasten, medewerkers en aan jezelf.

Douwe Egberts

Wij zijn al decennialang full servicepartner van Douwe Egberts Professional. Douwe Egberts wordt gedreven door de passie voor koffie, de zorg voor mensen en het respect voor het milieu. Jacobs Douwe Egberts heeft een groot scala aan koffiemelanges en bijpassende professionele koffiezetapparaten. Zo vind je precies een koffiesmaak en koffiemachine die past bij jouw organisatie. 

nv Koffie F. Rombouts

nv Koffie F. Rombouts is koffiebrander sinds 1896 en biedt duurzame koffies met Fairtade en BIO certificering. Daarnaast produceren zij ook 100% biologisch geteelde koffie. Uniek van Rombouts zijn de 123 Spresso koffiepads, door Rombouts samengesteld op basis van verschillende koffiesoorten. Koffiebranderij nv Koffie F. Rombouts mag zich Hofleverancier van België noemen. Laat je verrassen door deze eerlijke koffie uit België.

Kanis en Gunnink

De filterkoffie van Kanis en Gunnink is gemaakt van de beste verse koffiebonen en verpakt in handzame traditionele koffieblikken met voordelige kwaliteit in de koffiebranderij in Nederland.

L'Or

Een kopje L’OR koffie is een unieke ervaring: een moment van puur genieten door de rijke smaak en het intense aroma van 100% Arabica bonen. Ze hebben een ruim assortiment aan smaken in de vorm van capsules en bonenkoffie.

Klant worden?

Als klant van Feyen bestel je gemakkelijk en snel via de Feyen webshop. Je assortiment wordt op maat samengesteld. In de webshop staan je voorkeurslijst en je bestelhistorie altijd voor je klaar in je eigen omgeving.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.