Kerstpakketten geven is een Hollandse traditie

Kerstpakketten geven aan je collega’s en/of medewerkers en relaties is een Hollandse traditie. Daarmee kan de ontvanger van het kerstpakket heerlijk genieten van lekkernijen tijdens de gezellige kerstperiode. Bij Feyen hebben we op onze webshop voor kerstpakketten elk jaar weer een heel brede keuze staan voor het mooiste kerstpakket, welke we uit voorraad leveren. We beginnen dus met het inkopen van de producten voor in de kerstpakketten, en daarna pas met de verkoop. Zo krijg je van ons altijd het kerstpakket dat je besteld hebt, op de door jou uitgekozen leverdatum.

kerstpakketten samenstellen

Kwaliteit van de kerstpakketten

Feyen Coevorden bestaat als familiebedrijf al vanaf 1899, en sinds begin jaren ’70 stellen we al zelf kerstpakketten samen, pakken deze zelf in en zorgen zelf voor de distributie. Kortom, wij verzorgen dus de hele kerstpakketten keten: van inkoop tot aflevering aan je medewerkers, kennen dus de leveranciers van de food en non-food producten voor in het kerstpakket en selecteren hun producten voor in het kerstpakket op kwaliteit. En mocht er toch iets niet goed zijn in het kerstpakket, in elk pakket zit een kaartje met een verwijzing naar onze service en garantie website en telefoonlijn. Dan handelen wij vragen over de kerstpakketten zelf af en zorgen we zelf voor vervangende producten of artikelen en verwijzen niet naar derden. Feyen staat voor de kwaliteit van het kerstpakket dat we aan onze klanten leveren.

Kwaliteit van het kerstpakket

Feyen Coevorden bestaat als familiebedrijf al vanaf 1899, en sinds begin jaren ’70 stellen we al zelf kerstpakketten samen, pakken deze zelf in en zorgen zelf voor de distributie. Wij verzorgen dus de hele kerstpakketten keten: van inkoop tot aflevering aan je medewerkers. Wij kennen dus de leveranciers van de food en non-food producten voor in het kerstpakket en selecteren hun producten voor in het kerstpakket op kwaliteit. En mocht er toch iets niet goed zijn in het kerstpakket, in elk pakket zit een kaartje met een verwijzing naar onze service en garantie website en telefoonlijn. Wij handelen vragen over de kerstpakketten zelf af en zorgen zelf voor vervangende producten of artikelen en verwijzen niet naar derden. Wij staan voor de kwaliteit van het kerstpakket dat we aan onze klanten leveren.

kerstpakketten samenstellen

Wanneer kerstpakketten bestellen?

Al in februari bepalen wij het kerstpakketten assortiment voor de kerst van 2024.  In samenwerking met leveranciers kijken wij naar de trends op het gebied van food en non-food. Daarop stellen we kerstpakketten samen. Veelal is dit rond een culinaire trend, kleursamenstelling of smaakbeleving. Het afgelopen jaar was een zeer traditioneel kerstpakket vol met A-merk food artikelen heel populair. Die hebben we altijd wel in ons assortiment, maar veel werkgevers hebben ervoor gekozen om een traditioneel kerstpakket met veel artikelen die je ook in de supermarkt ziet liggen. Een andere topper afgelopen jaar was het fleeceplaid. Deze zijn heerlijk warm om onder te zitten op de bank. Ben je benieuwd geworden naar de trends van dit jaar? Bekijk dan nu de webshop!

kerstpakketten kalender

Krijg een seintje zodra de kerstpakketten online staan

Wil je graag als één van de eersten deze trends zien en er een keuze uit kunnen maken? Vul hier je naam en emailadres in, en we geven je een seintje zodra we ‘live’ zijn met onze nieuwe kerstpakketten.

Keuzekado Groen

Een keuzekado is een cadeauvoucher met een unieke inlogcode op een webshop. Hiermee krijgt de ontvanger de vrijheid om zelf een duurzaam geschenk te kiezen uit een specifiek assortiment. Het idee achter een keuzekado is dat de ontvanger de mogelijkheid heeft om iets te kiezen dat hij of zij echt leuk vindt, terwijl de gever er zeker van kan zijn dat het cadeau gewaardeerd zal worden.

Bij Feyen bieden we een uitgebreide selectie van keuzekado’s, waaronder leuke, bruikbare, duurzame en hippe geschenken, belevenissen, giftcards en goede doelen. Als je meer wilt weten, kun je een inlogcode aanvragen voor het budget dat je in gedachten hebt en alvast een kijkje nemen.

De vijf voordelen:

  1. Je hebt de keuze uit meer dan 3.000 geschenken op basis van punten;
  2. We bieden een ruim assortiment aan duurzame cadeaus en verpakkingen;
  3. Snelle, klimaat neutrale verzending binnen 1 of 2 dagen;
  4. Een zichttermijn van 90 dagen en ruilen is altijd mogelijk;
  5. Onze standaard garantietermijn voor keuzekado’s bedraagt 2 jaar.
kerstpakketten keuzekado groen laptop
Erik Veldman en Jeroen Feyen
Familiebedrijf Feyen, gespecialiseerd in kerstpakketten!

Feyen is één van de grootste leveranciers van kerstpakketten in Nederland. Het is niet iets wat we er even naast doen, maar is een zelstandige organisatie binnen het familiebedrijf. Volgens ons is dit de juiste werkwijze voor kwaliteit. Dat doen we ook met onze koffiebranderij en onze technische dienst. Hierdoor zijn wij in staat om kerstpakketten orders van 1 pakket tot 25.000 pakketten volledig te verzorgen. Elk kerstpakket is voor de ontvanger en de gever ervan een uniek gebaar of blijk van waardering. Met deze gedachte gaan we dan ook om met alle orders die we ontvangen. De kerstpakketten worden met zorg samengesteld en ingepakt, zodat het er feestelijk uitzien als ze geopend worden. Geen beschadigde verpakkingen, etiketten naar boven gericht, en een feestelijke kerstpakket verpakking afgestemd op de inhoud van het kerstpakket.