Koffiesoorten

Goede koffie is om veel redenen onmisbaar binnen je organisatie. Voor je medewerkers, klanten en bezoekers. Feyen is voor bedrijven en instellingen dé koffiespecialist in de complete koffievoorziening. Wij leveren duurzame A-merk koffiemachines voor alle koffiesoorten, koffiemerken en koffievariaties. Ontdek ons aanbod van soorten koffie in espresso koffie, instant koffie, cafitesse koffie en fresh brew koffie, maar ook in koffiemachines en koffietoebehoren. 

Espresso koffie

Met de authentieke espresso zetmethodiek ben je met onze koffiebonen gegarandeerd van een karaktervolle espresso. Een espresso moet volgens onze masterblenders alleen veel meer zijn dan dat. Deze extra’s kunnen wij jou bieden met één van onze koffiemachines voor jouw organisatie. 

Instant koffie

Aromatische instant koffie, hoge kwaliteit, -snelheid, -capaciteit en veel gemak. Met Instant koffie kun je iedere dag van een heerlijk kopje of volle kan koffie genieten. De kwaliteit van instant is uitstekend. Gemak, veel variatie en de heerlijke smaak zorgen voor tevreden koffiedrinkers. Wij hebben een breed assortiment aan koffiemerken voor instant koffie. Wij bieden ook de passende koffiemachine voor instant koffie op het werk.

Cafitesse koffie

Douwe Egberts Cafitesse koffie is een heerlijke koffie op het werk met een fijne en constante kwaliteit op smaak én dosering. De vers gezette en geconcentreerde koffie wordt gezet door Douwe Egberts in Joure en altijd van de allerbeste koffiebonen. Direct na het zetten wordt de koffie sterk geconcentreerd en luchtdicht verpakt in een Bag-in-Box. Deze verpakking is speciaal voor het gebruik in de Douwe Egberts Cafitesse koffiemachines.

Fresh Brew koffie

Fresh brew koffie is gemalen van verse koffiebonen. Smaakvolle koffie, op ieder moment van de dag, kopje voor kopje vers gezet. Snel een kop verse, geurige koffie op ieder moment van de dag? Dat kan met de verschillende Fresh Brew koffiemelanges. Door de speciale samenstelling van de melanges en de Fresh brew zetmethode is elke kop of kan koffie intens en smaakvol gezet. Wij bieden ook de passende koffiemachine voor Fresh brew koffie op het werk.

Filterkoffie

Filterkoffie wordt traditioneel per koffiekan gezet, voor 5 tot 12 kopjes koffie met het filter koffiezetapparaat. Met professionele koffiezetapparatuur zet je kop voor kop of in grote hoeveelheden verse koffie! Wij bieden hiervoor ook filterkoffie koffiezetapparatuur in glaskan, thermoskan of koffiecontainer uitvoering.

Klant worden?

Als klant van Feyen bestel je gemakkelijk en snel via de Feyen webshop. Je assortiment wordt op maat samengesteld. In de webshop staan je voorkeurslijst en je bestelhistorie altijd voor je klaar in je eigen omgeving.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.