Koffie

Goede koffie is om veel redenen onmisbaar binnen je organisatie. Voor je medewerkers, maar ook voor je klanten, cliënten of scholieren. Feyen is voor bedrijven, instellingen en onderwijs dé specialist in de complete koffievoorziening. Wij leveren A-merk koffiemachines voor alle soorten koffie en koffievariaties. Ontdek ons ruime aanbod van espresso koffie, instant koffie en fresh brew koffie, maar ook van koffiemachines en koffietoebehoren. 

Espresso koffie

Met de authentieke espresso zetmethodiek ben je gegarandeerd van een karaktervolle espresso. Een espresso moet volgens onze masterblenders alleen veel meer zijn dan dat. Deze extra’s kunnen wij jou bieden met één van onze espressomachines voor jouw organisatie. 

Uitgelichte producten

Instant koffie

Aromatische koffie, hoge kwaliteit en veel gemak. Met Instant koffie kun je iedere dag eenvoudig van een heerlijk kopje koffie genieten. De kwaliteit van Instant is uitstekend. Gemak, veel variatie en de heerlijke smaak zorgen voor tevreden koffiedrinkers. Wij hebben een breed assortiment aan merken van Instant koffie. Wij bieden ook de passende koffiemachine via koop of huur.

Uitgelichte producten

Cafitesse koffie

Cafitesse maakt koffiezetten makkelijk. Door een uniek zetprocédé worden de heerlijke aroma’s van de koffie behouden. Je kunt kiezen uit verschillende koffiemelanges; van een krachtige superior Dark Excellence, tot een harmonieuze Medium Roast of een aromatische én verantwoorde Good Origin koffie. Wij bieden ook de passende koffiemachine via koop of huur.

Uitgelichte producten

Fresh Brew koffie

Fresh brew is gemalen koffie van verse bonen. Smaakvolle koffie, op ieder moment van de dag, kopje voor kopje vers gezet. Snel een kop verse, geurige koffie op ieder moment van de dag? Dat kan met de verschillende Fresh Brew melanges die wij hebben. Door de speciale samenstelling van de melanges en de zetmethode is elke kop of kan koffie intens en smaakvol. Wij bieden ook de passende koffiemachine via koop of huur.

Uitgelichte producten

Snelfilter koffie

Wie kent het niet, verse filterkoffie kop voor kop vers gezet. Filterkoffie wordt traditioneel per kan op ketel gezet, maar dan heb je veelal 5 tot 12 kopjes minimaal beschikbaar. Met Filter Zet apparatuur zet je kop voor kop verse koffie! Wij bieden ook de passende koffiemachine via koop of huur.

Uitgelichte producten

Klant worden?

Als klant van groothandel Feyen bestel je gemakkelijk en snel via de Feyen bestelsite: Feyen.shop. Je assortiment op maat, je voorkeurslijst en je bestelhistorie staan altijd voor je klaar.