Complete technische service

Koffie, thee & meer

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot professionele partner op het gebied van de totale facilitaire inkoop én verzorging voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Machines, koffie, eigen technische dienst, service en alles voor in en rond de koffie. We hebben een compleet assortiment van, veelal gecertificeerde, food en non-food producten. Via onze Feyen.shop bestel je gemakkelijk en snel. Wil je liever dat wij de zorg over jouw voorraad in de gaten houden? Ook dat kan. Lees hieronder meer over onze verschillende service mogelijkheden.

✔ Eigen technische dienst

✔ Routebezorging

✔ Comfort Operating

✔ Partner Operating

✔ Full Operating

Werknemer repareert koffiemachine

Eigen technische dienst

100% Koffiegarantie

Vanuit duurzaamheid werken wij vaak met servicecontracten bij de aanschaf van koffiemachines. Met service en (preventief) onderhoud door onze eigen technische dienst blijft je koffievoorziening altijd in goede technische staat. Wij garanderen 100% koffiegarantie.
Bus inladen routeverkoop

Routebezorging

Je bezorger, leverancier en voorraadbeheer in één
Koffie, suiker, koffiemelk, bekers, roerstaafjes, thee en soep, je kunt op het werk geen dag zonder. Maar wie zorgt ervoor dat de voorraad altijd op peil blijft? Bij Routebezorging hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij komen graag bij je langs om de voorraad op peil te houden. We leveren alles voor en rond jouw koffievoorziening op het werk. Met Routebezorging bezorgen wij tot in de keuken of in de voorraadkast!

Wat zijn de mogelijkheden?

Op een periodiek vast moment komt één van onze operators bij je langs. Wij zorgen ervoor dat de voorraad altijd voldoende is! Vanuit de auto worden artikelen weer aangevuld. Voor Routebezorging rekenen we geen kosten. We spreken vooraf af welk productpakket jullie willen. Routebezorging is te combineren met het schoonmaak en onderhoud van jullie koffiemachine(s), dit noemen we Comfort operating. 

Reiniging van de koffiemachine

Altijd écht goede koffie

Door regelmatig je koffiemachine grondig te reinigen, voorkom je technische storingen en blijft de smaak van je koffie lekker.

Een kopje echt goede koffie. Wat heb je daarvoor nodig?

  • Verse koffie, die je bij ons gemakkelijk en snel besteld via Feyen.shop;
  • Vers water, dat zit in heel Nederland standaard in de waterleiding;
  • Schone koffiemachine; zorg voor een optimale smaakbeleving, wanneer je de koffiemachine regelmatig reinigt. Gebruik hiervoor de juiste reinigingsproducten.

Operating

Wij kunnen helpen bij de reiniging van je koffiemachines. Waar nodig geven wij instructies, zijn er handleidingen beschikbaar, maar kun je ook gebruik maken van ons servicepakket Comfort operating. Onze operators zorgen dan voor een tweewekelijkse reiniging van je koffiemachines.

Operating

Van magazijn tot op jouw werkplek

Het verzorgen van je koffievoorziening is belangrijk, hierdoor kan je optimaal genieten van een heerlijke en goede kop koffie of thee. Onze operators zijn specialisten in het onderhouden van koffiemachines. Wij reinigen de machines volgens HACCP-voorschriften en op de instructies van de machinefabrikant. Met operating besteed je deze werkzaamheden uit aan ons. Wij bieden drie verschillende operating services.

Comfort operating

Tweewekelijkse reiniging van je koffiemachines door onze operator
 

Heb je geen tijd voor het verzorgen van jullie koffiemachine(s), maar wil je wel elke werkdag genieten van een lekker bakje koffie of thee op het werk? Met Comfort operating besteed je het grootste deel van deze werkzaamheden uit aan ons. Onze operator komt elke twee weken langs en verzorgt een volledige reiniging op HACCP-niveau van de koffiemachine(s) én verzorgt het voorraadbeheer op koffie, thee en toebehoren. Wij verzorgen tweewekelijks de grote schoonmaak, zoals het doorspoelen van de koffiemachine, het schoonmaken van de buiten- en binnenzijde en het reinigen van de machineonderdelen, zoals mengkommen en mixergoten. Wel vul je zelf tussendoor de koffie bij indien nodig en leeg je de lekbak.

Voordelen

✔    Elke 2 weken alle koffiemachines volledig gereinigd!
✔    Altijd voldoende koffie, thee en toebehoren op voorraad!
✔    Zorgeloos genieten van heerlijke koffie én thee op het werk!
Koffiemachine reinigen comfort operating
HACCP controle comfort operating

Partner operating

Samen nemen we de zorg over je koffievoorziening uit handen
Binnen Partner operating werken wij graag samen met jullie facilitaire dienst, schoonmaakbedrijf of cateraar rondom de reiniging en verzorging van de koffiemachines. We plannen periodiek een HACCP-controle in om het reinigen en verzorgen van de koffiemachine goed te controleren op alle kritieke HACCP-onderdelen. Hiermee helpen wij graag bij het goed uitvoeren van deze werkzaamheden op de koffiemachines. Even geen capaciteit? Geen probleem. Onze operators staan altijd klaar voor tijdelijke inzet. Hiermee ben je zeker van continuïteit en het volledig en goed verzorgen van je koffiemachines.
Wij bieden ook trainingen en opleidingen aan voor het goed reinigen en verzorgen van de koffiemachines.

Voordelen

✔    Periodieke HACCP-controle.
✔    Training en instructie voor optimale verzorging van het koffiemachinepark.
✔    Flexibele inzet van operating medewerkers.

Full operating

Maatwerk en flexibiliteit van de invulling van je koffiemachinepark
Met Full operating nemen wij de volledige zorg van de koffievoorziening uit handen. Onze operator verzorgt op dagelijkse basis de warme dranken voorziening. Onze operator reinigt en verzorgt de koffiemachines op basis van de instructie van de machinefabrikant en volgens het HACCP-protocol. Ook verzorgt de operator kleine technische storingen aan de koffiemachines.
Bij Full operating verzorgen wij periodiek een volledige managementrapportage met daarin de inzet van de operating uren, de verbruikte ingrediënten per machine en de machine tellerstanden per koffiekeuze. Ook staat er een samenvatting in van het door ons verzorgde technische onderhoud, inclusief het preventief onderhoud aan het koffiemachinepark, aangevuld met de periodieke HACCP-controlelijsten. Samen met onze accountmanager op stuur je op basis van de rapportage waar nodig bij in het aantal koffiemachines of inzet van operator om de voorzieningen te optimaliseren.

Voordelen

✔    Dagelijkse verzorging van je koffiemachinepark!
✔    Volledig beheer van de warme dranken voorziening!
✔    Eventuele bijsturing contract op basis van rapportages!
Koffiemachine bijvullen full operating

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze soorten services? Bekijk hierboven wat ze inhouden en neem contact met ons op via de telefoon of de mail. Wij helpen je graag een op maat gemaakt servicepakket samen te stellen voor jou en jouw bedrijf zodat je je zonder zorgen kan werken.

Storing? Los het op!

Wat vervelend! Neem contact met ons op en dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.
Wellicht kun je ook zelf je storing oplossen via de handleiding van je machine.