1899 Koffie

1899, het jaartal waarin het allemaal begon voor Feyen hebben we gekozen als merknaam voor ons eigen full service koffielabel, 1899. We hebben 125 jaar ervaring als landelijke facilitaire dienstverlener met passie en expertise in maatwerkoplossingen voor koffie en koffiemachines! Vanuit deze jarenlange ervaring en kennis hebben wij ons eigen koffielabel 1899 ontwikkeld, met een compleet aanbod van melanges en toebehoren. Wij zetten ons tijdens de productie van de 1899 koffie in om onze prestaties te verbeteren in gebieden waar we milieu-impact of sociale impact hebben. Daarom zijn bijvoorbeeld al onze 1899 koffiemelanges Fairtrade gebrand door nv Koffie F. Rombouts en worden de ambachtelijke melanges lokaal gebrand en verpakt in een sociale onderneming. Maak met 1899 koffie altijd de juiste keuze en schenk eerlijke koffie aan je gasten, medewerkers en aan jezelf.

Ben je al nieuwsgierig?

We zouden je graag sociale koffie willen leveren en je machinepark onderhouden. Mocht je meer willen weten, neem dan contact op met onze collega Patrick.

Ben je al nieuwsgierig?

Wij zouden je graag willen ontzorgen op het gebied van koffie, koffiemachines en meer. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact op met onze collega Patrick. Hij vertelt je er met plezier meer over.

ma t/m vr
8.00 – 17.00 uur