Food

Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment aan food artikelen. Zo hebben wij heerlijke soepen, koeken, versproducten, zoals groente en fruit, en nog veel meer. Hieronder check je een klein gedeelte van ons assortiment. Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Neem contact op en krijg toegang tot Feyen.shop.

Soepen

Wij hebben verschillende soorten soep in ons assortiment. Zoals automatensoep van Effe Soep, Cup-a-Soup en Knorr. Maar ook bijvoorbeeld drinkbouillon voor de verschillende soepautomaten.

Koeken

Wij bieden een gevarieerd assortiment per stuk verpakte koekjes en chocolaatjes. Het ruime assortiment onderscheidt zich door een aansprekend verpakkingsontwerp en een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Dranken

Wij leveren diverse soorten frisdranken van de merken zoals: Coca-cola, Fanta, Nestea, SPA, Chocomel en Karvan Cevitam. De frisdranken kunnen worden afgenomen in blikjes en in PET-flessen. Daarnaast kunnen wij je voorzien in limonade siropen.

Zoetwaren

Het assortiment aan zoetwaren is groot en gevarieerd. Je kunt kiezen uit chocolade, drop, kauwgom, etc. en uit de bekende merken zoals; Bounty, Lion, Dove, Mars, M&M’s, Twix, Snickers, Venco drop, Katja drop, RED BAND, en nog veel meer.

Klant worden?

Als klant van Feyen bestel je gemakkelijk en snel via de Feyen bestelsite: Feyen.shop. Je assortiment op maat, je voorkeurslijst en je bestelhistorie staan altijd voor je klaar.