Non-food

Ons non-food assortiment is zeer uitgebreid. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor isoleerkannen, reinigingsmiddelen, papierwaren en kantoorartikelen. Hieronder check je een klein gedeelte van ons assortiment. Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Neem contact op en krijg gratis toegang tot Feyen.shop.

Reinigingsmiddelen

Wij hebben naast alle huishoudelijke reinigingsmiddelen ook een compleet professioneel reinigingspakket op voorraad, hiervoor werken wij samen met professionele partijen zoals Sealed Air (Diversy Care) en CWS.

Toebehoren

Naast schoonmaakartikelen hebben wij ook een groot assortiment aan toebehoren voor koffie, thee, maar ook voor duurzame oplossingen van servies en bestek. Voor een beter milieu kiezen wij bewust voor duurzame toebehoren. 

Papierwaren

Met ons assortiment papierwaren wordt niet alleen kopieerpapier bedoelt, maar er zijn allerlei soorten papierwaren. Bekijk hier de meest gekozen soorten papierwaren.

Kantoorartikelen

Met ons assortiment kantoorartikelen maak je elke bestelling compleet, duizenden artikelen van schrijfwaren tot printerpapier en cartridges, makkelijk en snel meegeleverd.

Machinereiniging

Niets zo belangrijk voor een lekkere kop koffie of thee is de reiniging en het juiste onderhoud van je machine. Gebruik voor de reiniging het juiste reinigingsmiddel dat past bij jouw machine. We geven graag advies.

Overige non-food

Naast de eerder genoemde non-food artikelen, hebben wij nog meer categoriën non-food! Hier zie je de meest bestelde overige non-food artikelen. Ga voor het volledige assortiment naar Feyen.shop.

Klant worden?

Als klant van Feyen bestel je gemakkelijk en snel via de bestelsite van Feyen: Feyen.shop. Je assortiment op maat, je voorkeurslijst en je bestelhistorie staan altijd voor je klaar.