Machines

Koffie, thee, water, soep en meer

Je wil niet alleen je medewerkers, maar ook je bezoekers lekkere verse koffie of een gekoeld drankje aanbieden. Wij kunnen als groothandel je hele koffievoorziening regelen, denk aan thee- en koffiemachines, waterkoelers, maar ook frisdrankautomaat met flesjes of blikjes frisdrank, een soepautomaat of een snackautomaat.

Onze technische service

Elke dag goede koffie op je werk

Het onderhouden van je machinepark is belangrijk. Met service en onderhoud van ons blijft je koffievoorziening altijd in topconditie. Onze eigen technische dienst levert technische service voor koffiemachineparken door heel Nederland. Onze operators zijn specialisten in het onderhouden van koffiemachines en reinigen deze volgens HACCP-voorschriften en op de instructies van de machinefabrikant. Met operating besteed je deze werkzaamheden uit aan ons. Op deze manier heeft iedereen elke dag een heerlijk kopje koffie of thee.

Afbeelding monteur

Storingen oplossen

Het kan weleens voorkomen dat er een storing ontstaat in de koffiemachine. Neem contact met ons op of vul het storingsformulier in en wij helpen je graag met het verhelpen van de storing.