Machines

Nooit meer dorst

Het is belangrijk om voldoende te drinken, juist ook als je aan het werk bent. Een lekker bakje koffie of thee, een gekoeld bekertje water, een glaasje fris tussendoor, of een kopje soep aan het einde van de dag. Eén of meerdere machines op de zaak is dan ook een slimme keuze en een duurzame investering. Denk aan een fijne espressomachine of een waterkoeler leidingwater of met flessenwater voor de flexibiliteit.

Je wil niet alleen je medewerkers, maar ook je bezoekers lekkere verse koffie of een gekoeld drankje aanbieden. Wij kunnen als groothandel je hele koffievoorziening regelen, denk aan thee- en koffiemachines, waterkoelers, maar ook frisdrankautomaat met flesjes of blikjes frisdrank, een snoepautomaat of een snackautomaat.

Diverse machines dranken en eten

Onze service

Met service en onderhoud via Feyen groothandel uit Coevorden blijft je koffievoorziening altijd in topconditie. Wij verzorgen de technische service op koffievoorzieningen in heel Nederland met onze eigen technische dienst, zodat je nooit zonder koffie aan je werkdag begint.