Waterkoelers

Het voordeel van waterkoelers is dat je ze heel flexibel op veel plekken in je organisatie kunt neerzetten, zonder dat er een leidingwater nodig is. Onze watercans zijn gevuld met water van Anl’eau. Met Anl’eau water haal je zuiver Drents water in je organisatie. 
Natuurlijk hebben wij ook waterkoelers op waterleiding. Zo kun je op vrijwel iedere plek in je organisatie je medewerkers en bezoekers fris gekoeld water laten drinken. 

Waterkoelers

Interesse in 1 van onderstaande automaten? Wij hebben een divers aanbod waterkoelers, zowel waterleiding waterkoelers, als waterkoelers met watercans. De waterkoelers op waterleiding zijn minder flexibel, maar schenken net zulke gekoeld water als waterkoelers met watercans. Het voordeel van bijvoorbeeld de Oasis Waterkoeler is de flexibiliteit, je plaatst de waterkoeler op elke plek waar je maar wilt. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan kijken we graag samen naar wat passend is voor jullie organisatie. 

Uitgelichte waterkoelers

Toebehoren waterkoeler

Interesse in 1 van onderstaande producten voor je waterkoeler?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk het volledige aanbod of bestel via onze bestelsite Feyen.shop.

Uitgelichte producten

Waarom Anl’eau?

Een gezonde leefstijl

Het grootste gedeelte van ons lichaam bestaat uit water, zo’n 70 tot 75%. Water is voor ons lichaam naast voedsel een onmisbare brandstof. Met Anl’eau haal je het Drentse water in je organisatie voor op je waterkoeler. Het water wordt gewonnen uit een kunstmatige artesische bron, welke zich bevindt in het Hondsrug UNESCO Global Geopark.
Het voordeel van waterkoelers is dat je ze heel flexibel op veel plekken in je organisatie kan neerzetten, zonder dat er een waterleiding nodig is. Zo kun je op vrijwel iedere plek in je organisatie je collega’s en bezoekers fris gekoeld water laten drinken.

Service & onderhoud

Je waterkoeler of leidingwaterkoeler heeft naast zijn dagelijkse onderhoud ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig om de kwaliteit van het water te waarborgen. Deze kunnen wij voor je verzorgen.