Duurzaam assortiment

Wij houden graag rekening met mens en natuur. Dat doen we in onze bedrijfsontwikkelingen, in het samenstellen van onze eigen producten, maar ook in het samenstellen van een duurzaam assortiment met o.a. koffie, thee en nog veel meer! Bij de inkoop van goederen en diensten streven wij naar een milieuvriendelijk inkoopbeleid. We gaan met leveranciers/klanten de dialoog aan om samen in de keten de mogelijkheden te bespreken om tot een vermindering van de milieubelasting te komen. Dit doen we door het promoten van recycleprogramma’s en het opnemen van gecertificeerde en/of biologische producten. 

Koffie

Koffie smaakt nog lekkerder wanneer je weet dat het in solidariteit met mens en milieu is geteeld. Geniet van een bakje (h) eerlijke koffie!

Uitgelichte producten

Thee

Wij geven niet alleen om de kwaliteit en de smaak van de thee, maar ook om de theeboeren en het milieu. Dan smaakt een kopje eerlijke thee ineens veel lekkerder!

Uitgelichte producten

Overig duurzaam assortiment

Naast de koffie en de thee hebben wij nog veel meer duurzame artikelen. Zowel in food als non-food. Hierbij laten we een paar duurzame categorieën zien.

Uitgelichte categorieën

Klant worden?

Als klant van Feyen bestel je gemakkelijk en snel via de Feyen bestelsite: Feyen.shop. Je assortiment op maat, je voorkeurslijst en je bestelhistorie staan altijd voor je klaar.