Geschenken

Verras je medewerkers of klanten en tover een grote glimlach op het gezicht. Je vindt op Geschenken.Feyen.nl de allerleukste cadeaupakketten met verrassende inhoud en een mooie boodschap. Voor iedere zakelijke relatie of klant is een passend geschenk te vinden, een kerstpakket, verwenpakket, paaspakket of een tegoedbon voor kado naar eigen keuze.

Kerstgeschenken

Traktatie voor het hele gezin

Een geslaagd kerstpakket sluit aan bij de doelgroep. Als je veel werk maakt van je kerstpakket, en alles mooi bij elkaar hebt gezocht en gepast, hoop je natuurlijk wel dat de ontvangers blij zijn en de inhoud ook vooral echt lekker is. Gelukkig hebben wij verstand van lekker… We hebben de lekkerste producten voor jou geselecteerd. Ook laten we best veel producten produceren onder eigen receptuur. Bij ambachtelijke, kundige en gepassioneerde ondernemers. Want laten we eerlijk zijn. Een mooie verpakking is belangrijk, maar uiteindelijk gaat het er toch vooral om of het LEKKER is!

Relatiegeschenken

Een blijk van waardering

Het bijna dagelijkse online contact, maakt echte persoonlijke aandacht extra speciaal. Hoe fijn is het, om even een glimlach te toveren op het gezicht van je medewerker of klant, bijvoorbeeld in de vorm van een cadeautje.

Om het gemakkelijk te maken, hebben wij met zorg cadeaupakketten samengesteld met een verrassende inhoud en de mogelijkheid van het toevoegen van een mooie boodschap. Denk aan brievenbusgeschenken, taarten, paascadeautjes, zomerpakketjes, chocoladeletters, boeken en giftcards. Een breed assortiment cadeaupakketten passend bij elk budget, elk seizoen en de verschillende feestdagen. Je vindt het complete assortiment op geschenken.feyen.nl.

Levering

Wij kunnen je bestelling leveren op 1 adres, maar wij kunnen ook de verzending (op basis van een aangeleverde verzendlijst) verzorgen naar je medewerkers of relaties.

Klant worden?

Wil je toegang tot alle functies op Feyen.shop en kunnen profiteren van onze service? Vraag dan snel een account bij ons aan!